Postępowanie w sprawie nadania stopnia naukowego doktora Pani mgr. inż. Marcie Kardach
RSSTytuł rozprawy doktorskiej: "Preparation and investigation of spectroscopic properties of YXZO4, where X and Z - P5+, V5+, As5+, doped with rare-earth ions and co-doped with s2 type ions"
Autor: mgr inż. Marta Kardach
Promotor: Prof. dr hab. Rafał Wiglusz
Promotor pomocniczy: Dr Adam Watras
Dziedzina i dyscyplina naukowa: dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych, dyscyplina nauki chemiczne
Termin publicznej obrony: 7.06.2023 r., godz. 11:00
Informacja dotycząca treści rozprawy mgr inż. Marty Kardach pt. „Preparation and investigation of spectroscopic properties of YXZO4, where X and Z – P 5+, V5+, As5+, doped with rare-earth ions and co-doped with s2 type ions”
W skład rozprawy doktorskiej wchodzą 4 publikacje zamieszczone w rozdziale "Results". Artykuły te zostały włączone do rozprawy przedłożonej do recenzji w wersji ostatecznie opublikowanej (z oznaczeniami wydawcy). Z uwagi na potencjalne naruszenie praw autorskich wydawcy, przedłożona rozprawa obejmuje publikację "The study of the influence of pH on the structural and spectroscopic properties of nanocrystalline Eu3+ ion-doped yttrium orthovanadate" w wersji AAM (Autor's Accepted Manuscript) - tj. wersja autorska przyjęta do publikacji.
Opublikowaną wersję można znaleźć na stronie wydawcy: https://doi.org/10.1039/D0DT04052E
Pozostałe 3 publikacje zostały wydane w modelu otwartego dostępu, więc rozprawa zawiera ich opublikowane wersje.
Informacja dotycząca plików recenzji
Recenzje przekazywane są do Instytutu w formie papierowej oraz w wersji elektronicznej w formie plików, które mogą nie być dostępne cyfrowo. Instytut nie ma dostępu do danych źródłowych i nie jest uprawniony do zmiany otrzymanych plików.
Wytworzył: | Mgr Iwona Śliwińska |
---|---|
Data wytworzenia: | 08.05.2023 |
Opublikował w BIP: | Iwona Śliwińska |
Data opublikowania: | 08.05.2023 14:13 |
Ostatnio zaktualizował: | Andrzej Koczarski |
Data ostatniej aktualizacji: | 07.05.2024 14:16 |
Liczba wyświetleń: | 355 |
Przepraszamy, funkcjonalność tymczasowo niedostępna.