W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Instytut Niskich Temperatur i Badań Strukturalnych im. Włodzimierza Trzebiatowskiego Polskiej Akademii Nauk

ul. Okólna 2, 50-422 Wrocław

tel.: 071 343 5021
fax: 071 344 1029

e-mail: intibs@intibs.pl

skrytka ePUAP: /INTiBS/SkrytkaESP

PKD: 7219Z

NIP: 896-00-07-258

REGON: 000326109

Kontakt

Instytut Niskich Temperatur i Badań Strukturalnych im. Włodzimierza Trzebiatowskiego Polskiej Akademii Nauk

ul. Okólna 2, 50-422 Wrocław

tel.: 071 343 5021
fax: 071 344 1029

e-mail: intibs@intibs.pl

skrytka ePUAP: /INTiBS/SkrytkaESP

PKD: 7219Z

NIP: 896-00-07-258

REGON: 000326109

RODO WSDIPAN

XML A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

Lead

Szczegółowe informacje dotyczące gromadzenia i przetwarzania danych osobowych (RODO) przez WSDIPAN są umieszczone na stronie szkoły pod linkiem http://wsdipan.intibs.pl/zasady_rekrutacji.html oraz poniżej.


Informacja
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady
(UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz
uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) - zwane dalej
“RODO” - informujemy że:
1) Administratorami Pani/Pana danych osobowych są:
a) Instytut Niskich Temperatur i Badań Strukturalnych im. Włodzimierza Trzebiatowskiego
Polskiej Akademii Nauk, ul. Okólna 2, 50-422 Wrocław,
b) Instytut Immunologii i Terapii Doświadczalnej im. Ludwika Hirszfelda Polskiej Akademii
Nauk, ul. Rudolfa Weigla 12, 53-114 Wrocław
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych jest możliwy za pośrednictwem adresu
e-mailowego:
a) Instytut Niskich Temperatur i Badań Strukturalnych im. Włodzimierza Trzebiatowskiego
Polskiej Akademii Nauk - iod@intibs.pl,
b) Instytut Immunologii i Terapii Doświadczalnej im. Ludwika Hirszfelda Polskiej Akademii
Nauk - iod@hirszfeld.pl,
3) Pana/Pani dane osobowe są przetwarzane na podstawie wyrażonej zgody (art 6 pkt 1
RODO). Zgoda ta może zostać wycofana w dowolnym momencie przez wysłanie wiadomości
do wsdipan@intibs.pl
4) Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane do czasu cofnięcia zgody lub do czasu ustania
przyczyn ich gromadzenia (zależnie co nastąpi wcześniej)
5) Ma Pan/Pani prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
w przypadku podejrzeń o naruszenie ustaleń RODO.
6) Pana/Pani dane osobowe mogą być udostępniane partnerom współpracującym z
Administratorem, wymienionym na stronie internetowej Administratora.
7) Nie będziemy udostępnić danych innym podmiotom. Dane nie będą przesyłane do innych
krajów ani do organizacji międzynarodowych;
8) Ma Pan/Pani prawo do dostępu do własnych danych, ich poprawy, przekształcenia,
przeniesienia oraz usunięcia a także do cofnięcia zgody na przetwarzanie swoich danych.
9) Pana/Pani dane nie będą profilowane ani przetwarzane w sposób automatyczny;
10) Dostarczenie danych przez Pana/Panią jest dobrowolne, lecz ich brak uniemożliwia udział
w procesie rekrutacji.

Brak artykułów